jueves, 9 de mayo de 2013

Sol•licitud del Servei d'Atenció a Domicili


El Servei d'Atenció a Domicili és un servei bàsic de competència municipal, que forma part de la Cartera de Serveis Socials com a prestació garantida.

El Servei d'Atenció a Domicili (SAD) és un conjunt organitzat i coordinat  d'accions, serveis i tècniques d'intervenció professional consistents en atenció personal, domèstica, de recolçament psicosocial i familiar, i relacions amb l'entorn.

Les intervencions del personal professional hauran d'estar realitzades, programades, supervisades i avaluades per personal professional qualificat..  
QUI EL POT DEMANAR
Persones en situació de dependència amb grau i nivell que contempla la implementació de la Llei 39/2006, de 14 de desembre , de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les Persones en Situació de Dependència (BOE 299, 15/12/2006).
Persones i/o unitats de convivència amb manca d’autonomia personal, que es troben per motius físics, psíquics o socials, amb greus dificultats per poder realitzar les tasques habituals de la vida quotidiana.
Principalment, persones que viuen soles i no tenen suport social i/o familiar per atendre les seves necessitats bàsiques o que viuen amb altres persones que no poden atendre aquestes necessitats
COM ES POT TRAMITAR
PRESENCIALMENT:
DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA
En el moment de l'entrevista s'ha d'aportar els següents documents de la persona sol•licitant:
1. DNI/NIF (original i fotocòpia)
2. Informe de salut emès pel metge/essa de la xarxa pública de Salut (original)
3. Certificat d'ingressos actualitzat (original)
En el cas que la persona sol•licitant no pugui anar presencialment caldrà aportar degudament signat el Full d'Autorització per a tràmits i el Full de consentiment de dades
IMPRESOS ASSOCIATS
Full de consentiment tractament dades
Autorització per a tràmits
Servei d'Informació, Orientació i Tramitació de recursos socials (SIOT)
C. Santiago de Compostel•la n° 10. CP: 08901 L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona
Horari: De dilluns a divendres: de 9 a 13,30 h.
Dimarts i Dijous de 16 a 18,30 h.

Setmana Santa, Nadal i Ponts: consultar horaris

No hay comentarios:

Publicar un comentario