jueves, 14 de febrero de 2013

PROPOSTES DE RECURSOS


Hospitalet és una ciutat molt gran i això fa que disposi de molts recursos (sanitat i salut, educació, esports, cultura, serveis socials, transport...) així que és un ciutat que té poques mancances de recursos.
No obstant, em trobat que es podria millorar en aquest àmbits:
Sanitat: a Bellvitge han tancat les urgències i això provoca que la gent s’hagi de desplaçar més lluny i inclús han d’agafar el transport públic (i si és per la nit potser no n’hi ha) o el cotxe, cosa que la gent gran no hi pot disposar.
Treball laboral: per culpa de la crisis econòmica hi ha una gran taxa d’atur cada cop més gran i els negocis no poden mantenir treballadors i els han de fer fora i a més no poden contractar a gent nova. S’han tancat molts negocis, per exemple, la Farga, ha tancat moltes botigues  i això provoca que hi hagin menys ofertes de treball i la gent hagi de buscar feina a altres localitats.
Transport públic: no podem fer queixa del transport públic que n’hi ha ja que tenim dues estacions de renfe, nou parades de metro, tres parades de ferrocarrils, una parada al tranvaix i autobús de Barcelona i línies pròpies d’Hospitalet . cal dir, però, que el transport per les nits és molt escàs ja que durant la setmana a partir de les 12h de la nit només n’hi han tres busos i no passen per tots els barris. Caldria que ampliessin les línies de busos nocturns d’aquesta ciutat.
Oci: només tenim dues discoteques per sortir de festa. Això provoca que haguem de sortir de la ciutat per gaudir d’una nit. Ens agradaria tenir més oferta de llocs variats per sortir de nit i no hagué d’agafar el cotxe o el transport públic.
Cultura: tenim una bona varietat de centres culturals però tots estan localitzats al centre de la ciutat no havent moltes ofertes de cultura als altres barris. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario