viernes, 7 de diciembre de 2012

Entrevista: Descobrint l'Hospitalet antic

-->
1.   ¿Podria parlar-nos els centres d’oci que hi havia?
En general la majoria eren clubs i bars. No hi havia molts centres d’oci. Actualment aquells clubs i bars continuen existint. Els casals encara no existien. El centre cívic de L’hospitalet existia, al igual que el parc de Can Buixeres. Hi havien molts parcs infantils.
Referent a cinema, a l’Hospitalet centre hi havia el Just Oliveres, en el que actualment està el Telepizza i el Rambla, el qual van demolir fa poc. En Bellvitge ni hi era el Lumier i el Marina. En Santa Eulalia, el Constelación i Victoria.
El club vermell de Bellvitge, existia però no en el lloc on està situat actualment ni tampoc era vermell. Estava situat en un alt en la Nostra Senyora de Bellvitge. En Santa Eulalia estava l’esplai Sant Antoni.
Referent a les discoteques, en Bellvitge no hi havia però en Hospitalet Centre hi havia dos molts populars on hi anaven els joves de entre 15 i 17 anys anomenades “Don Quijote” i “Dragon Rojo”. I en Bellvitge no havien Poliesportius.
2.   ¿Ens podria dir on es reunia la gent jove, la gent gran i els nens?
La joventut es solia reunir als carrers, doncs com he dit no havia molts llocs d’oci, excepte clubs i bars, i alguns llocs més. La gent gran es reunia d’una forma curiosa col·locaven en la fasana de casa seva una cadira, es seien i d’aquella forma parlaven amb les persones que passaven per davant i amb els veïns. Els nens es reunien als parcs infantils.
3.   Abans en ha dit que els joves es reunien al carrer, ¿recorda que solien fer a part d’anar al cinema, clubs o discoteques?
Solien passejar per la Rambla.
4.   ¿Com era el transport públic?
No hi havia metro, havia autobusos i trens. I en Bellvitge encara no hi era l’estació de tren.

No hay comentarios:

Publicar un comentario